Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

VVE & Vastgoed

Elk appartementencomplex heeft temaken met vele bewoners, die gezamelijk de VVE vormen. En elke bewoner heeft een andere beleving over de schoonmaak. De kernwoorden van Vesto bij schoonmaakonderhoud van appartementen complexen en vastgoed zijn duidelijkheid, beleving en ontzorgen.

Is er voldoende te merken dat er is schoon gemaakt, ook als bewoners 's avonds pas terug komen of zelfs een paar dagen later? Zijjn er ook nog andere zaken die Vesto voor u uit handen kan nemen?

In een appartementencomplex kan soms veel gebeuren. Verhuizingen van mensen, verbouwingen, weersinvloeden die entrees onverzorgd eruit laten zien, vandalisme in meer of mindere mate en dat tussen de schoonmaakbeurten door en vaak onaangekondigd. In voorkomende gevallen zijn wij ook bereikbaar buiten kantoor uren en snel ter plaatse om deze ongemakken vakkundig en snel op te lossen, zodat uw complex er verzorgd uit blijft zien! Hoe prettig is het te weten dat in zulke gevallen u ook tussentijds een beroep kunt doen op de dienstverlening van Vesto?

Vul ons contact formulier aan de rechter zijde in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier


Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer