VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Een schoon pand is niet alleen uw visitekaartje, maar draagt ook bij aan de levensduur en waarde. Wij leveren een compleet pakket aan schoonmaak diensten voor uw appartementencomplex, portiek en trappenhuis.

Schoonmaak van Vastgoed voor een gezonde leefomgeving

Als eigenaar of beheerder van vastgoed, of als Vereniging van Eigenaren (VvE), wilt u een onberispelijk schoon pand. Een schoon pand is niet alleen uw visitekaartje, maar draagt ook bij aan de levensduur en waarde van uw vastgoed. U wilt dat het pand er verzorgd uitziet, schoon blijft en goed wordt onderhouden.Wij leveren daarvoor een compleet pakket aan schoonmaak diensten. Voor uw appartementencomplex, portiek en trappenhuis.

Een schoon portiek en trappenhuis

Een schoon entree is de eerste indruk die bewoners en bezoekers krijgen van een pand. Onze diensten omvatten een professionele schoonmaak van portieken en trappenhuizen, waarbij we aandacht besteden aan elk detail. 

Van het reinigen van vloeren en leuningen tot het verwijderen van stof en spinnenwebben. We streven naar een uitnodigende entree die de bewoners trots maakt en potentiële huurders of kopers aantrekt. Dit alles doen we met een team van schoonmaak professionals. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en we zijn er trots op dat ze graag bij ons werken. Er is heel weinig verloop, dus ook bij u over de vloer komen vaste mensen. Een vast gezicht is, zeker in een woonomgeving, heel erg fijn. Onze medewerkers zien, voelen en ervaren wat er nodig is voor de meest optimale leefomgeving.

Schoonmaak en onderhoud voor een langere levensduur

Ons aanbod gaat verder dan alleen de dagelijkse en periodieke schoonmaak. Wij begrijpen ook het belang van regelmatig onderhoud om de levensduur van het pand te verlengen. We bieden daarom aanvullende facilitaire- en onderhoudsdiensten. Op maat gemaakte programma's die variëren van glas- en gevelreiniging, hovenierswerkzaamheden, onderhoud van parkeerplekken en specialistisch (vloer)onderhoud.

Samen met u voorkomen we ook dat er achterstallig onderhoud ontstaat. Tijdens onze werkzaamheden merken wij gebreken op die wij direct melden aan de beheerder. En, door preventief onderhoud te integreren in onze schoonmaakdiensten, dragen we bij aan het behoud van de waarde van uw vastgoed. Het is ook mogelijk om klein technisch onderhoud, zoals het vervangen van een lamp, uit te besteden aan onze klussendienst. 

Vesto biedt een totaaloplossing voor vastgoedbeheerders, eigenaren en VvE's. Met goed opgeleide medewerkers, op maat gemaakte onderhoudsprogramma's en professionele schoonmaak, zijn we de ideale partner om de presentatie en waarde van uw vastgoed te optimaliseren.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Wij bieden de volgende diensten:

  • Regulier schoonmaakonderhoud
  • Verzorgen beplanting binnen
  • Hovenierswerk
  • Onderhoud parkeerplaats
  • Schoonmaak trappenhuis
  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Spinbestrijding
  • Licht technisch onderhoud
  • Gespecialiseerd vloeronderhoud

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag