Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

VVE & Vastgoed

Elk appartementencomplex heeft temaken met vele bewoners, die gezamelijk de VVE vormen. En elke bewoner heeft een andere beleving over de schoonmaak. De kernwoorden van Vesto bij schoonmaakonderhoud van appartementen complexen en vastgoed zijn duidelijkheid, beleving en ontzorgen.

Is er voldoende te merken dat er is schoon gemaakt, ook als bewoners 's avonds pas terug komen of zelfs een paar dagen later? Zijjn er ook nog andere zaken die Vesto voor u uit handen kan nemen?

In een appartementencomplex kan soms veel gebeuren. Verhuizingen van mensen, verbouwingen, weersinvloeden die entrees onverzorgd eruit laten zien, vandalisme in meer of mindere mate en dat tussen de schoonmaakbeurten door en vaak onaangekondigd. In voorkomende gevallen zijn wij ook bereikbaar buiten kantoor uren en snel ter plaatse om deze ongemakken vakkundig en snel op te lossen, zodat uw complex er verzorgd uit blijft zien! Hoe prettig is het te weten dat in zulke gevallen u ook tussentijds een beroep kunt doen op de dienstverlening van Vesto?

Vul ons contact formulier aan de rechter zijde in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier


Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190