Ontzorgen is wat u ervan merkt

VVE & Vastgoed

Elk appartementencomplex heeft temaken met vele bewoners, die gezamelijk de VVE vormen. En elke bewoner heeft een andere beleving over de schoonmaak. De kernwoorden van Vesto bij schoonmaakonderhoud van appartementen complexen en vastgoed zijn duidelijkheid, beleving en ontzorgen.

Is er voldoende te merken dat er is schoon gemaakt, ook als bewoners 's avonds pas terug komen of zelfs een paar dagen later? Zijjn er ook nog andere zaken die Vesto voor u uit handen kan nemen?

In een appartementencomplex kan soms veel gebeuren. Verhuizingen van mensen, verbouwingen, weersinvloeden die entrees onverzorgd eruit laten zien, vandalisme in meer of mindere mate en dat tussen de schoonmaakbeurten door en vaak onaangekondigd. In voorkomende gevallen zijn wij ook bereikbaar buiten kantoor uren en snel ter plaatse om deze ongemakken vakkundig en snel op te lossen, zodat uw complex er verzorgd uit blijft zien! Hoe prettig is het te weten dat in zulke gevallen u ook tussentijds een beroep kunt doen op de dienstverlening van Vesto?

Vul ons contact formulier aan de rechter zijde in voor vrijblijvende informatie of kennismaking.

Om terug te gaan naar startpagina, klik hier

Om te gaan naar onze pagina over onze totale dienstverlening, klik hier


Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezonde en Veilige werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer