Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Wat mag u van ons verwachten?

Goede schoonmaak begint bij een juiste organisatie van het werk

Vesto is een volledig zelfstandig opererende, regionale schoonmaakorganisatie met een zeer duidelijke en eigen identiteit. Vesto staat borg voor vakmanschap en op alle vlakken hoge kwaliteit. Als van oorsprong Haarlems schoonmaakbedrijf en sinds 2020 in Beverwijk, ligt onze bakermat in de regio's Kennemerland en Amsterdam. Echter de laatste 10 jaar voeren wij ook opdrachten uit in de gehele provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en het zuid-westen van de Flevopolder. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot een regionale partij met uitstekende dekking en een echte MKB mentaliteit. Als eerste in de regio Kennemerland en omgeving, verwierven wij in januari 2013 het OSB Keurmerk.

Al meer dan 30 jaar is Vesto actief in de schoonmaakbranche en andere facilitaire diensten. De oprichter van Vesto had al voor het ontstaan van ons bedrijf in 1987, jarenlange ervaring opgedaan in het facilitaire vak. De huidige directeur eigenaar is begonnen in 1994. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, zijn wij uitgegroeid tot een volwassen organisatie. De medewerkers van Vesto hebben veel kennis en ervaring opgedaan van en over de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden, in diverse branches en op diverse locaties. Daarom hebben wij op elk schoonmaakvraagstuk een passend antwoord. Vesto kenmerkt zich voornamelijk door een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen, kortom: kort op de bal. Binnen Vesto heerst een no nonsens cultuur waarbinnen met eerlijke en oprechte belangstelling gewerkt wordt.

Wat betekend Vesto voor opdrachtgevers?

- Grote betrokkenheid en korte lijnen (platte organisatie en snelle reacties);

- Regelmatige kwaliteitscontroles;

- Sterke, langlopende relaties met zowel personeel als opdrachtgevers;

- Laag ziekteverzuim;

- Goed opgeleid personeel met vakdiploma's.

meer over onze organisatie klik hier

meer over onze dienstverlening klik hier

Meer informatie? Vul vrijblijvend het contact formulier in aan de rechter zijde, of bel direct 0251-441190.

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190