Over Ons

We zijn al meer dan 30 jaar actief in het schoonmaak vak. En daar plukt u de vruchten van! Directeur Stefan de Loos: ‘Ik ben onderaan de ladder begonnen, met mijn handen in het sop en kan dus als geen ander de werkzaamheden inschatten omdat ik zelf weet wat er bij komt kijken.’

De laatste jaren zijn er bij Vesto naast de schoonmaak steeds meer facilitaire diensten bij gekomen. Ook werken we samen met specialistische partners. En natuurlijk bieden we extra service op het gebied van hygiëne en desinfectie. Zo kunnen we u, als midden of groot bedrijf, optimaal ondersteunen. U vraagt, wij regelen!

En dat doen we met een team van schoonmaakhelden. Ze zijn goed opgeleid en we zijn er trots op dat ze graag bij ons werken. Er is dan ook heel weinig verloop, dus ook bij u over de vloer komen vaste mensen. Onze facilitaire diensten bieden wij aan in samenwerking met onze ketenpartners.

Om ook in landelijke aanbestedingen mee te kunnen doen, werken wij mee aan de ontwikkeling van het samenwerkingsverband Slimm Facilitair

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag