Specialistische Reiniging

Specialistische Reiniging

Een pand of ruimte écht schoonhouden vraagt zo nu en dan om iets extra’s. Grondig vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing, een dieptereiniging of hovenierswerk. Dankzij onze ervaring weten we precies wat er nodig is en vooral wanneer.

Specialistische schoonmaak diensten

Een schone en frisse omgeving is niet alleen aangenaam, maar speelt ook een cruciale rol in het bevorderen van de productiviteit en een positieve sfeer. Vesto staat bekend om het leveren van hoogwaardige schoonmaak diensten, uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Zorg en kwaliteit staan bij ons voorop!

Wij leveren schoonmaak diensten voor diverse gebouwen en sectoren, zoals kantoren, wooncomplexen, retail, zorg en de industrie. U kunt bij ons terecht voor specialistische schoonmaak diensten, facilitaire diensten, maar uiteraard ook voor de reguliere en dagelijkse schoonmaak.

Specialistische schoonmaak diensten

Een pand of ruimte écht schoonhouden vraagt zo nu en dan om iets extra’s. Grondig vloeronderhoud, gevelreiniging, glasbewassing, dieptereiniging, hovenierswerk of onderhoud aan de parkeerplekken.

Dankzij onze ervaring weten we precies wat er nodig is en vooral wanneer. Ook voor deze periodieke en meer specialistische schoonmaak bent u bij Vesto aan het goede adres.

Dieptereiniging

Iedere ruimte heeft plekken die moeilijk schoon te maken en schoon te houden zijn. Dit zien we vooral in keukens en sanitaire ruimtes, terwijl hygiëne juist op deze plekken heel belangrijk is. Met een specialistische dieptereiniging verwijderen we al die verstopte vervuiling. Daarnaast dieptereinigen we ook tapijt, inloopmatten en meubilair.

De binnenkant van uw pand

Denk bij een specialistische reiniging aan de binnenkant van uw pand aan een volledige reiniging van wanden, plafonds, gordijnen, ventilatie, werkplekken, moeilijk bereikbare plekken, de roltrap, lift of het trappenhuis. We maken alles weer brandschoon en verwijderen bijvoorbeeld kauwgom- en lijmresten.

De buitenkant van uw pand

Een mooie gevel behouden is nog niet zo eenvoudig. Weersinvloeden hebben effect op kozijnen, muren en glas. Het wordt vooral complex als er op hoogte moet worden gewerkt.

Vesto heeft de benodigde kennis, materialen en machines in huis om glasbewassing en gevelreiniging goed, veilig en verantwoord uit te voeren. Kijk ook op onze pagina over glas- en gevelreiniging.

Vloeronderhoud

Wij hebben speciaal opgeleide medewerkers, professionele machines en materialen voor specialistisch vloeronderhoud. Het reinigen van gladde vloeren en tapijt vereist namelijk vakkennis, professionaliteit en aandacht. Een vloer van een showroom wordt bijvoorbeeld eerst machinaal geveegd. Vervolgens wordt deze gereinigd met onze reinigingsmachine en daarna kunnen we de vloer desgewenst nog in de was zetten.

Het tijdig en regelmatig schoon laten maken van (tapijt) vloeren, verbetert de luchtkwaliteit en vermindert ademhalingsklachten, bij medewerkers die hier gevoelig voor zijn.

Klussendienst

Waar gewerkt wordt, gaat wel eens iets kapot. Fijn voor iedereen als dit snel wordt opgelost. Onze medewerkers zijn uw ogen en oren op locatie en kunnen een mankement snel signaleren. Lekkende kranen, kapotte lampen of ander klein technisch onderhoud? Onze klussendienst lost het voor u op.

Goed opgeleid, ervaren en professioneel

Specialistische reiniging omvat verschillende complexe taken die vereisen dat ze worden uitgevoerd door getrainde professionals. Er moet worden voldaan aan diverse Arbo- en veiligheidseisen. Onze medewerkers zijn hiervoor goed opgeleid en hebben de nodige ervaring opgebouwd. Daarbij hebben wij weinig verloop, waardoor u vaste gezichten ziet. Dit is fijn, want als schoonmaakmedewerkers zijn we onderdeel van uw bedrijf. Zo zien, voelen en ervaren we wat er nodig is voor de meest optimale leef- en werkomgeving.

Een op-maat-gemaakt schoonmaakprogramma

Wij begrijpen dat elk pand en bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om de dagelijkse schoonmaak. Daarom bieden wij geïndividualiseerde schoonmaakprogramma's die naadloos aansluiten op uw behoefte.

Onze flexibele dienstverlening zorgt daarbij voor optimaal gemak. U kunt zich concentreren op de kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een schone omgeving.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen.

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag