Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Vloeren onderhoud

Dagelijks zijn onze opgeleide, ervaren specialisten bezig met bijvoorbeeld specialistisch onderhoud aan vloeren. Hierdoor wordt niet alleen de uitstraling van uw gebouw gewaarborgd, ook dure investeringen in nieuwe vloeren kunnen worden uitgesteld door regelmatig en goed vloeren onderhoud.

klik hier om een artikel te lezen over een specifiek vloerenprobleem onder bijzondere omstandigheden bij één van onze opdrachtgevers en de bijbehorende oplossing.

Terug naar dienstverlening

Bekijk alle diensten

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Veilig & Gezond

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer