Glas- en gevelreiniging

Glas- en gevelreiniging

Het visitekaartje van elk gebouw, de gevel en de entree. Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over de expertise en ervaring om zelfs de meest uitdagende glasbewassing en gevelreiniging aan te pakken.

Een prachtige schone gevel als visitekaartje

Een goede eerste indruk is cruciaal. Voordat een klant, bezoeker of medewerker de deur binnenstapt is de gevel al het visitekaartje van uw gebouw. Blinkende ramen, schone kozijnen en een mooie gevel zijn daarom voor ieder gebouw en bedrijf cruciaal.

Vesto staat bekend om het leveren van hoogwaardige schoonmaak diensten, uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Zorg en kwaliteit staan bij ons voorop!

Wij leveren schoonmaak diensten voor diverse gebouwen en sectoren, zoals kantoren, wooncomplexen, retail, zorg en de industrie. U kunt bij ons terecht voor specialistische schoonmaak diensten, facilitaire diensten, maar uiteraard ook voor de reguliere en dagelijkse schoonmaak.

Een mooie en representatieve gevel

Een mooie gevel behouden is nog niet zo eenvoudig. Weersinvloeden hebben effect op kozijnen, muren en glas.

Onze goed opgeleide medewerkers beschikken over de expertise en ervaring om zelfs de meest uitdagende glasbewassing en gevelreiniging aan te pakken. Verwijderen van hardnekkige graffiti, behandelen van spinnenwebben of het reinigen van hoge ramen, wij zorgen voor een onberispelijk resultaat. Met behulp van geavanceerde technologieën en veilige reinigingsmethoden maken wij van uw gevel weer een prachtig visitekaartje.

Naast dat de gevel het visitekaartje is van uw gebouw, heeft de gevel nog een belangrijke functie. De gevel beschermt een pand tegen vocht, weer en wind. Gevelreiniging is daarom ook belangrijk om schade aan uw pand te voorkomen. Er ontstaan veel minder snel (vocht)problemen of scheuren wanneer u regelmatig uw gevel reinigt.

Op een schone gevel zie je ook sneller of er sprake is van beschadigingen. Door kleine beschadigingen tijdig te signaleren, kunt u deze snel laten repareren. Dit is van belang om meer schade en hogere reparatiekosten te vermijden. Door regelmatige glasbewassing en gevelreiniging te laten uitvoeren, investeert u dus niet alleen in een schone gevel, maar ook in de duurzaamheid en waarde van uw vastgoed.

Veilig werken is van levensbelang

Niet ieder gebouw en gevel is even gemakkelijk te bereiken. Een gebouw kan bijvoorbeeld gedeeltelijk aan of in het water liggen, of de gevel is op een andere manier moeilijk bereikbaar. Het wordt vooral complex als er op hoogte moet worden gewerkt, want voor het werken op hoogte is specifieke wet- en regelgeving van toepassing. Ieder gebouw vraagt daarom om zijn eigen aanpak, maar overal is een oplossing voor!

U kunt deze gespecialiseerde schoonmaakwerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde en gespecialiseerde glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Wij hebben de benodigde kennis, materialen en machines in huis om glasbewassing en gevelreiniging goed, veilig en verantwoord uit te voeren. Onze glazenwassers en gevelreinigers zijn ervaren en houden altijd goed rekening met de omstandigheden waarbinnen er wordt gewerkt.

Met onze schoonmaak diensten diensten gaan wij een stap verder dan u als opdrachtgever verwacht. Zorg, kwaliteit en op maat gemaakte schoonmaakprogramma's. Zou u willen weten of de schoonmaak bij u beter kan? We komen graag een keer kijken en een gratis check doen. 

Naast glasbewassing en gevelreiniging bieden wij uiteraard ook andere schoonmaak diensten aan. Naast ons professionele schoonmaakwerk en de dagelijkse schoonmaak kunt u ook het onderhoud aan ons overlaten, zoals:

  • Hovenierswerk
  • Onderhoud parkeerplaats
  • Spinbestrijding
  • Verzorgen beplanting binnen
  • Gespecialiseerd vloeronderhoud
  • Licht technisch onderhoud

We kijken graag samen met u welk pakket het meest optimaal is. Zo heeft u alles geregeld op één plek. Wel zo efficiënt.

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag