Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Glas- en gevelreiniging

Het visitekaartje van elk gebouw, het gevelglas en de entree. De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw is eenmalig. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel op hoogte betreft. Vooral op hoog niveau bent u namelijk aangewezen op specialisten die de wet- en regelgeving kennen als het gaat om werken op hoogte.

Vesto beschikt over de benodigde disciplines, materialen en machines om de glasbewassing veilig en verantwoord uit te voeren. Onze glazenwassers zijn gewend om het gevelglas aan de uit te voeren. Zij houden altijd rekening met de omstandigheden dat er wordt gewerkt. Eén aanspreekpunt voor het schoonmaakonderhoud ook aan de buitenzijde, dat verstaat Vesto onder ontzorgen.

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer