Keurmerk Verantwoord Schoon

Het "Keurmerk Verantwoord Schoon" is geïnitieerd door Stichting LOSK (Landelijk Orgaan Schoonmaak en Kwaliteit) en biedt een unieke benadering binnen de schoonmaakindustrie. 

In tegenstelling tot vele andere keurmerken die zich richten op theoretische procesbeschrijvingen, legt het LOSK-KVS keurmerk de nadruk op de daadwerkelijke uitvoering van schoonmaakwerkzaamheden.

Wij zijn er trots op dat ons schoonmaakbedrijf nu ook dit prestigieuze keurmerk voert, wat een duidelijke bevestiging is van onze toewijding aan kwaliteit en verantwoord schoonmaken.

Wat maakt het LOSK-KVS keurmerk uniek?

Verantwoord Schoonmaken:

  • Het keurmerk garandeert dat er op verantwoorde wijze wordt schoongemaakt, resulterend in een hygiënisch verantwoorde omgeving.
  • Het benadrukt maatschappelijke verantwoordelijkheid, wat zorgt voor zekerheid op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu.

Onafhankelijke Toetsing:

  • Een onafhankelijke organisatie toetst de werkzaamheden op basis van de afgesproken criteria. Dit omvat zowel de technische aspecten van schoonmaken als de maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • De toetsing zorgt voor aantoonbare naleving van afspraken en verantwoorde uitvoering.

Medewerkerstevredenheid:

  • Medewerkers zijn zich bewust van de toezichthoudende rol van de keuringsorganisatie, wat bijdraagt aan een cultuur van maatschappelijk verantwoord ondernemen, gezondheid, veiligheid en milieubewustzijn.

Betekenis van het Keurmerk

Het keurmerk biedt de geruststelling dat een externe, onafhankelijke organisatie heeft gecontroleerd en bevestigd dat de schoonmaak op verantwoorde en technisch juiste wijze is uitgevoerd.

Verantwoord schoonmaken omvat:

  • Technisch juiste reiniging.
  • Maatschappelijk verantwoorde reiniging.
  • Arbotechnisch verantwoorde reiniging.
  • Milieuverantwoorde reiniging.
  • Reiniging conform de afgesproken werkprogramma's en opleverstaat.

Met het "Keurmerk Verantwoord Schoon" weet u zeker dat ons schoonmaakbedrijf voldoet aan de hoogste normen van hygiëne, verantwoordelijkheid en kwaliteit. 

Dit keurmerk biedt niet alleen zekerheid en vertrouwen, maar ook een duidelijke meerwaarde voor uw organisatie. Wij zijn er trots op dat we dit keurmerk nu voeren en zijn vastberaden om aan deze hoge standaarden te blijven voldoen.

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Vesto bespaart meer dan een miljoen liter water

Wij bespaarden vorig jaar met Schoner Werken 1.196.000 liter water en zetten dit via Made Blue om in schoon drinkwater.

Lees Verder

Keurmerk Verantwoord Schoon

Ons schoonmaakbedrijf voert nu het “Keurmerk Verantwoord Schoon” van Stichting LOSK, wat bevestigt dat we voldoen aan de hoogste normen van hygiëne, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Lees Verder

Uitbreiding werkzaamheden sector zorg en welzijn

Zorgvuldigheid en maatwerk staan centraal in ons schoonmaakprogramma voor medische en zorggerelateerde instellingen.

Lees Verder

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag