Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Diensten

Vesto biedt al meer dan 30 jaar een facilitair dienstenpakket wat meer omvat dan het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw bedrijf. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid zoveel mogelijk zorg over uw bedrijf, winkel, (zorg) praktijk of kantoorgebouw uit handen te nemen. Naast regulier schoonmaakonderhoud kunt u Vesto daarom ook aanspreken als het gaat om glasbewassing, specialistisch vloeronderhoud en diverse bedrijfsdiensten zoals het schoonhouden van het buitenterrein of parkeergarage, het verzorgen van de lunch, bijhouden vending- en koffie apparaten, aanvullen pantry's, licht technisch onderhoud afvalzorg.

Prettig te weten dat u dat allemaal bij Vesto kunt onderbrengen, zodat u zich op uw eigen kerntaken kunt richten en met één aanspreekpunt temaken heeft voor meerdere facilitaire diensten.

Onderaan deze pagina wat we allemaal voor u kunnen verzorgen, zoals onze afdelingen glas- en gevelreiniging, specialistische dienstverlening, facilitaire diensten en periodiek schoonmaakonderhoud.

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer