Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Gezond en veilig op een frisse werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen. Want uiteindelijk zal het doel van een ieder zijn, door te kunnen draaien met de bedrijfsvoering. Vesto realiseert zich dat goed en komt met een nieuw concept.

Daarnaast vraagt elke bedrijfshuishouding onverminderd om een specifieke aanpak als het gaat om het organiseren van de schoonmaak. Goed om te weten: Vesto neemt uw schoonmaakvraagstuk volledig en zodanig uit handen, dat u verzekerd bent dat u vol vertrouwen gezond, veilig en fris op de werkplek en in het gebouw kunt verblijven. Met tal van innovatieve- en effectieve, doelgerichte hygiëne oplossingen gericht op optimale hygiëne in uw bedrijfshuishouding. Of het nu gaat om een (bank) kantoor, showroom, VVE, distributie centrum of andere werkomgeving.


Professionele schoonmaak

Al meer dan 30 jaar organiseert Vesto professionele schoonmaak, met desgewenst aansluitende bedrijfsdiensten. Meedenken en passende oplossingen organiseren, dat is ons doel, geen vraag is ons teveel. Door persoonlijk contact, een juiste inventarisatie, onze ervaring en vakkennis stellen wij een plan van aanpak op, doelgericht, passend als een maatpak. Wederzijds vertrouwen en duurzaamheid is daarbij een basisvoorwaarde, als het gaat om optimale samenwerking.

Wat kunt u van Vesto, qua schoonmaak en dienstverlening verwachten in dit nieuwe tijdperk? Het begint bij betrokkenheid. Wat speelt er precies? Waar is behoefte aan? Hoe verlopen de bedrijfsprocessen? Waar zitten de eventuele pieken en dalen? Kunnen we overdag schoonmaken? Of juist niet? De antwoorden op deze vragen komen na een kennismakingsgesprek.


Coronavirus COVID-19 werkwijze

Bij het kennismakingsgesprek kunnen wij u uitleggen hoe wij een bijdrage leveren aan het verminderen van de kans op ziekteverzuim (uitval medewerkers), welke materialen en middelen wij inzetten gericht op gezondheid, infectie preventie en veiligheid. Hoe wij uw sanitaire ruimtes kunnen inrichten bijvoorbeeld. Wat voor tarieven u van ons kunt verwachten voor onze dienstverlening. Wat u daarover met ons kunt afspreken. Hoe wij de werkprogramma's inrichten. Hoe wij onze medewerkers (laten) opleiden tot schoonmaak professionals. Zo'n gesprek kost u niets maar kan u heel veel opleveren.

Daarnaast heeft Vesto voor de individuele medewerker ook nog extra oplossingen. Gericht op de persoonlijke hygiëne op de werkplek van de medewerker.

Wilt u absolute premium kwaliteit, altijd en constant? Graag vertelt Vesto u meer over periodieke reinigingspakketten voor onder andere toetsenborden, repro apparatuur en schoonmaak tijdens bijeenkomsten en bijvoorbeeld piek bezettingen.

Dankzij Vesto kunnen uw bedrijfsprocessen veilig en gezond doorgang vinden.  

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190