Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Gezonde en Veilige werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen. Want uiteindelijk zal het doel van een ieder zijn, door te kunnen draaien met de bedrijfsvoering. Vesto realiseert zich dat goed en komt met een nieuw concept.

Daarnaast vraagt elke bedrijfshuishouding onverminderd om een specifieke aanpak als het gaat om het organiseren van de schoonmaak. Goed om te weten: Vesto neemt uw schoonmaakvraagstuk volledig en zodanig uit handen, dat u verzekerd bent dat u vol vertrouwen gezond, veilig en fris op de werkplek en in het gebouw kunt verblijven. Met tal van innovatieve- en effectieve, doelgerichte hygiëne oplossingen gericht op optimale hygiëne in uw bedrijfshuishouding. Of het nu gaat om een (bank) kantoor, showroom, VVE, distributie centrum of andere werkomgeving.

Professionele schoonmaak

Al meer dan 30 jaar organiseert Vesto professionele schoonmaak, met desgewenst aansluitende bedrijfsdiensten. Meedenken en passende oplossingen organiseren, dat is ons doel, geen vraag is ons teveel. Door persoonlijk contact, een juiste inventarisatie, onze ervaring en vakkennis stellen wij een plan van aanpak op, doelgericht, passend als een maatpak. Wederzijds vertrouwen en duurzaamheid is daarbij een basisvoorwaarde, als het gaat om optimale samenwerking.

Wat kunt u van Vesto, qua schoonmaak en dienstverlening verwachten in dit nieuwe tijdperk? Het begint bij betrokkenheid. Wat speelt er precies? Waar is behoefte aan? Hoe verlopen de bedrijfsprocessen? Waar zitten de eventuele pieken en dalen? Kunnen we overdag schoonmaken? Of juist niet? De antwoorden op deze vragen komen na een kennismakingsgesprek.

Coronavirus COVID-19 werkwijze

Bij het kennismakingsgesprek kunnen wij u uitleggen hoe wij een bijdrage leveren aan het verminderen van de kans op ziekteverzuim (uitval medewerkers), welke materialen en middelen wij inzetten gericht op gezondheid, infectie preventie en veiligheid. Hoe wij uw sanitaire ruimtes kunnen inrichten bijvoorbeeld. Wat voor tarieven u van ons kunt verwachten voor onze dienstverlening. Wat u daarover met ons kunt afspreken. Hoe wij de werkprogramma's inrichten. Hoe wij onze medewerkers (laten) opleiden tot schoonmaak professionals. Zo'n gesprek kost u niets maar kan u heel veel opleveren.

Daarnaast heeft Vesto voor de individuele medewerker ook nog extra oplossingen. Gericht op de persoonlijke hygiëne op de werkplek van de medewerker.

Wilt u absolute premium kwaliteit, altijd en constant? Graag vertelt Vesto u meer over periodieke reinigingspakketten voor onder andere toetsenborden, repro apparatuur en schoonmaak tijdens bijeenkomsten en bijvoorbeeld piek bezettingen.

Dankzij Vesto kunnen uw bedrijfsprocessen veilig en gezond doorgang vinden.  

Bekijk alle diensten

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezonde en Veilige werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer