Een breed aanbod aan schoonmaakdiensten

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van kwalitatief juiste schoonmaak is realiteit, sinds de uitbraak van het coronavirus. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie, hygiëne en vertrouwen van uw medewerkers en bezoekers in een gezonde en veilige verblijfsomgeving. COVID-19 vraagt kortom om nieuwe, relevante schoonmaak oplossingen. Wilt u absolute premium kwaliteit, altijd en constant? Vesto realiseert zich dat goed en komt met een nieuw concept: gezond, veilig en fris op de werkplek.

Daarnaast vraagt elke bedrijfshuishouding onverminderd, net als voor corona, om een specifieke aanpak als het gaat om het organiseren van de schoonmaak. Goed om te weten: Vesto neemt uw schoonmaakvraagstuk volledig en zodanig uit handen, dat u verzekerd bent dat u vol vertrouwen gezond, veilig en fris op de werkplek en in het gebouw kunt verblijven. Met tal van innovatieve- en effectieve, doelgerichte hygiëne oplossingen gericht op optimale hygiëne in uw bedrijfshuishouding.

Wat kunt u als opdrachtgever van Vesto verwachten?

Juiste schoonmaak verminderd de kans op ziekteverzuim en vermeerderd de arbeidsvreugde en productiviteit. Daarnaast werkt Vesto met duurzame materialen en middelen, leiden wij onze medewerkers op (bezit vakdiploma's schoonmaak), werkprogramma's afgestemd op de locatie en de bedrijfscultuur, persoonlijke gezondheidspakketten voor werkplekken. Vesto is lid van branche vereniging schoonmaak SIEV en Vereniging Schoonmaak Research (VSR).

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer