Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Handyman diensten

Tijdens de schoonmaak hebben onze medewerkers oog voor detail. Zo valt een kapotte lamp op. Dit noemen wij onze signalerings functie. Voor het vervangen van defecte verlichting kunt u ook bij ons terecht. Specialisten van Vesto met een technische achtergrond controleren de verlichting, vervangen deze en zorgen voor het afvoeren van de kapotte verlichting. Ook het voorraadbeheer hiervan kunt u aan Vesto overlaten. Zo is er altijd de juiste vervanging beschikbaar en blijft alles functioneren.

Het reinigen van plafond ventilatie en klimaatsystemen verzorgt Vesto eveneens voor diverse opdrachtgevers. Dit kan zowel op afroep of opgenomen in een programma. Zo bent u altijd gegarandeerd van een frisse uitstraling en geen stof op de plafonds en roosters.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer