Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Lidmaatschappen

Branche vereniging SIEV
Vesto is lid van de branche vereniging SIEV. SIEV staat voor schoonmaken is een vak. Het lidmaatschap van SIEV zorgt ervoor, dat Vesto te allen tijde op de hoogte is van markt ontwikkelingen, wet- en regelgeving en krijgt ondersteuning bij vraagstukken. Door altijd op de hoogte te zijn van alle actualiteiten in onze mooie sector, zijn opdrachtgevers altijd verzekerd van optimale dienstverlening, op maat, conform de meest recente situatie.

Bezoek de website van de SIEV

De RAS
De RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak), regelt alle wet- en regelgeving voor alles wat met personeel te maken heeft. Zo beheert de RAS onder meer de CAO. De CAO wordt elke 2 tot 4 jaar opnieuw samengesteld door werkgevers en bonden. Daarnaast neemt de RAS ook examens af voor iedereen die het vakdiploma schoonmaak wilt halen, schoonmaak specialist wilt worden in bijvoorbeeld vloeren of gevels, of bijvoorbeeld leiding wilt geven in de schoonmaak als objectleider of rayonleider. Ook organiseert de RAS talen cursussen voor medewerkers in onze mooie sector, die beter willen leren communiceren. 

Bezoek de website van de RAS

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190