Ontzorgen is wat u ervan merkt

Opleidingen

Kom je bij Vesto werken, wordt je eerst goed ingewerkt door een collega op je nieuwe werkplek. Je bent welkom! Alles wordt je uitgelegd, hoe wij werken, welke materialen je tot je beschikking krijgt, wie je leidinggevende is, je directe collega's, het werkprogramma, hoe je moet afsluiten, enzovoort. Heb je eerder bij een ander schoonmaakbedrijf gewerkt? En al een vakdiploma? Hartstikke mooi. Zo niet, gaan wij je daarbij helpen. Want, schoonmaken is een vak. Om dat vak professioneel uit te kunnen oefenen, of je dat nu part time doet of full time, is een goede opleiding belangrijk. Vesto werkt samen met een opleidingsinstituut voor de schoonmaak. Als je alle lessen hebt gevolgd, krijg je het vak diploma.

Meerdere keren per jaar leiden wij nieuwe collega's op, in groepjes, zodat ze het vakdiploma schoonmaak behalen. Zo werk je als nieuwe collega prettiger, wordt het werk makkelijker en heb je meer inzicht. Daarna vieren wij het behalen van het diploma met alle nieuwe schoonmaaktoppers!

klik hier voor de site van de RAS over opleidingen in de schoonmaak.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezonde en Veilige werkplek

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer