Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Opleidingen

Kom je bij Vesto werken, wordt je eerst goed ingewerkt door een collega op je nieuwe werkplek. Je bent welkom! Alles wordt je uitgelegd, hoe wij werken, welke materialen je tot je beschikking krijgt, wie je leidinggevende is, je directe collega's, het werkprogramma, hoe je moet afsluiten, enzovoort. Heb je eerder bij een ander schoonmaakbedrijf gewerkt? En al een vakdiploma? Hartstikke mooi. Zo niet, gaan wij je daarbij helpen. Want, schoonmaken is een vak. Om dat vak professioneel uit te kunnen oefenen, of je dat nu part time doet of full time, is een goede opleiding belangrijk. Vesto werkt samen met een opleidingsinstituut voor de schoonmaak. Als je alle lessen hebt gevolgd, krijg je het vak diploma.

Meerdere keren per jaar leiden wij nieuwe collega's op, in groepjes, zodat ze het vakdiploma schoonmaak behalen. Zo werk je als nieuwe collega prettiger, wordt het werk makkelijker en heb je meer inzicht. Daarna vieren wij het behalen van het diploma met alle nieuwe schoonmaaktoppers!

klik hier voor de site van de RAS over opleidingen in de schoonmaak.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer