Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Organisatie

Over ons

Vesto is een volledig zelfstandig opererende, regionale schoonmaakorganisatie met een zeer duidelijke en eigen identiteit. Vesto staat borg voor vakmanschap en op alle vlakken hoge kwaliteit.Als van oorsprong Haarlems schoonmaakbedrijf ligt onze bakermat in de regio Kennemerland en Amsterdam. Echter de laatste 10 jaar voeren wij ook kleinere en grotere opdrachten uit in de gehele provincies Noord- en Zuid Holland, Utrecht en het zuid-westen van de Flevopolder.

Meer over ons, klik hier

Structuur

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken begint bij organiseren, want schoonmaakwerk is mensenwerk. Dit organiseren doet Vesto op basis van jarenlang opgebouwde ervaring, met kwalitatief hoogwaardig en betrokken management. De organisatiestructuur van Vesto is plat, wat betekend dat wij altijd bereikbaar zijn, flexibel, snel kunnen schakelen en maatwerk kunnen leveren. Zo is bijvoorbeeld elke verantwoordelijke leidinggevende bij Vesto persoonlijk, rechtstreeks en direct bereikbaar.

Meer over schoonmaakonderhoud klik hier

Om meer te lezen over onze visie op ontzorgen, klik hier

Werkgebied

Werkgebied

De oorsprong van Vesto ligt in de regio Kennemerland en Amsterdam. Na het ontstaan van Vesto in 1987 zijn ook opdrachtgevers uit omringende regio's en provincies gebruik gaan maken van onze dienstverlening. Zo voeren wij ook schoonmaak opdrachten uit in de regio’s Alkmaar, Flevoland, Utrecht, Den Haag en ook in Noord-Brabant kunnen wij dekking garanderen. Onze medewerkers wonen altijd in de directe omgeving van het object, zodat zij altijd snel op de werkplek kunnen zijn zonder last te hebben van reistijden. Ook onze objectleiding komt uit de regio, zodat bij eventuele calamiteiten een minimale aanrijtijd is gegarandeerd en deze calamiteiten snel kunnen worden opgelost.

Klik hier voor het overzicht van ons werkgebied.

Alles tot in detail geregeld

Dienstverlening

Vesto kunt u gerust een regionaal schoonmaakbedrijf in de ruimste zin van het woord noemen. Opdrachtgevers nemen onder meer bij ons schoonmaakonderhoud, specialistisch werk en dienstverlening af. Het al jaren door ons gevolgde schoonmaaksysteem is verbluffend eenvoudig en uiterst trefzeker. Niet kletsen maar poetsen. En dat is uiteindelijk waar u iets aan heeft als opdrachtgever!

Vesto levert diensten die zich kenmerken door een constante kwaliteit. Dat betekend dat bij (plotselinge) uitval van de vaste medewerker, u daar niets van merkt. En dat voorkomt ergernis en irritaties. De specifieke dienstverlening is met name bedoeld voor bedrijven die hoge eisen stellen aan representativiteit van hun inrichting. Vanuit het kantoor centraal in de regio kan Vesto haar opdrachtgevers optimaal van dienst zijn. Zoveel projecten, zoveel individuele situaties: wat ons betreft is geen enkel project exact gelijk aan een soortgelijk project. Het zal niet voor het eerst zijn dat dat tot heel andere mogelijkheden en inzichten leidt dan dat u tot nu toe heeft gedacht!

Meer over onze dienstverlening, klik hier

Een stevige basis

De zorg voor kwaliteit staat voorop. Dat betekent om te beginnen een perfecte coördinatie en uitvoering van het schoonmaakonderhoud, gekwalificeerde en vakkundige leiding, een heldere communicatie met de opdrachtgevers en het werken met goed opgeleide medewerkers. Kortom, veel aandacht voor de schoonmaak van uw project. De kwaliteitszorg wordt gewaarborgd door de het Vesto schoonmaaksysteem en de controle op de uitgevoerde werkzaamheden, conform het bekende en gecertificeerde VSR meet systeem. En is er toch iets aan de hand? Voordat u het weet staan wij al op de stoep! Is dat geen prettige gedachte? Vesto: altijd bereikbaar, altijd inzetbaar!

Calamiteitendienst

klik hier voor meer informatie over onze calamiteitendienst

Een optimale samenwerking

Vesto brengt haar schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever. Dat ontstaat doordat wij met u in gesprek gaan over wensen en mogelijkheden, vervolgens komen met een gedegen werkvoorbereiding, werkprocedures, gemotiveerde schoonmaakteams en een niet aflatende controle op de geleverde kwaliteit door ons ervaren middenkader. Maar wij vragen verder. Zo kunt u ook terecht bij Vesto voor diverse bedrijfsdiensten, naadloos aansluitend aan het schoonmaakonderhoud. Zo kunt u met een gerust hart en vertrouwen de schoonmaak en ook nog andere diensten aan Vesto uitbesteden.

Bedrijfsdiensten

klik hier voor meer informatie over onze bedrijfsdiensten

Bent u benieuwd? Wilt u eens persoonlijk kennis maken met ons? Bel 0251-441190


Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 023-5420041