Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Over Ons

Al meer dan 30 jaar schoonmaakbloed door de aderen

Vanuit onze vestiging in Beverwijk, bedienen wij met onze ruim 50 medewerkers, opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland. Onze schoonmaak toppers, veelal met een lang dienstverband, worden dagelijks begeleid door object- en rayonleiders.

Sinds 1987 wordt het schoonmaak-ambacht door Vesto dagelijks in de praktijk gebracht. Vanaf de eerste dag was er al sprake van affectie en ervaring met het prachtige en dankbare vak: schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten.

Vesto is al ruim 30 jaar schoonmaakspecialist in Noord- en Zuid-Holland. Ooit begonnen vanuit een klein winkelpand met een zee container voor opslag in de achterliggende tuin en een gehuurde garagebox voor opslag, zijn wij nog altijd een begrip in de regio, als het gaat om het organiseren van schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten.

Vanuit onze vestiging in Beverwijk, bedienen wij met onze ruim 50 medewerkers, opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland. Onze schoonmaak toppers, veelal met een lang dienstverband, worden dagelijks begeleid door object- en rayonleiders.

Letterlijk onderaan de ladder beginnen, dan weet je waar je het over hebt

Met de paplepel ingieten, het is een bekende spreuk. Dat telt zeker ook voor Vesto. Zo begon onze Stefan de Loos (directeur/ eigenaar), in 1994 bij Vesto, letterlijk onder aan de ladder. Na jarenlang op de werkvloer de mouwen opgestroopt te hebben, vervolgens als voorman, ambulant objectleider en rayonleider verdere ervaring opgedaan te hebben is Stefan sinds 2003 directeur eigenaar.

“Dat maakt het juist incalculeren van de werkzaam eenvoudiger. Omdat je weet wat er bij komt kijken en het zelf ook allemaal hebt uitgevoerd. Ik haal er nu ook altijd iemand bij die tegenwoordig in de uitvoering zit”.

Schoonmaak en bedrijfsdiensten

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. De ervaring van Vesto is echter dat opdrachtgevers graag één aanspreekpunt willen, naast schoonmaak, voor meerdere facilitaire diensten. Inmiddels verzorgt Vesto een totaalpakket facilitaire diensten, afhankelijk van de wensen en de situatie van de opdrachtgever.

Zo ontstonden door de jaren heen de volgende bedrijfsdiensten:

  • Glas- en gevelonderhoud;
  • Afval management;
  • Vullen vending automaten;
  • Complete verzorging sanitaire groepen (automaten en vullingen);
  • Tuin onderhoud;
  • Klein technisch onderhoud;
  • Lunch verzorging.

Vakmanschap voor een écht schone & gezonde werkomgeving

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Gezond, veilig, helder en frisse verblijfsomgeving

De essentie van hygiëne is realiteit. Schoonmaak uitbesteden is niet langer een luxe artikel, maar noodzakelijk in veel gevallen voor continuïteit van de bedrijfsvoering van uw organisatie.

Lees Meer

Regulier schoonmaakonderhoud

Vesto biedt een facilitair dienstenpakket en bedrijfsdiensten, wat meer omvat dan alleen het reguliere schoonmaakonderhoud van uw bedrijf, (zorg)praktijk, VVE, winkel of kantoorgebouw.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: de gevel en de entree. Daarnaast hebben weersinvloeden uitwerking op kozijnen en het glas. U kunt het met een gerust hart overlaten aan de gediplomeerde specialisten als de glazenwassers en gevelreinigers van Vesto.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Regelmatig specialistisch onderhoud zorgt voor langere levensduur afwerkmaterialen en betere hygiënische omstandigheden. Het reguliere schoonmaakonderhoud wordt eenvoudiger en verbeterd de uitstraling van uw object. Schoonmaakonderhoud bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak handelingen.

Lees Meer

Periodiek schoonmaakonderhoud

Elke vloer of plafond heeft ook periodieke schoonmaak nodig. Of het nu gaat om het stof wegzuigen uit luchtroosters of schrobben of op blokken van linoleum vloeren.

Lees Meer