Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Organisatie

Al meer dan 30 jaar schoonmaakbloed door de aderen

Sinds 1987 wordt het schoonmaak-ambacht door Vesto dagelijks in de praktijk gebracht. Vanaf de eerste dag was er al sprake van affectie en ervaring met het prachtige en dankbare vak: schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten.

Vesto is al ruim 30 jaar schoonmaakspecialist in Noord- en Zuid-Holland. Ooit begonnen vanuit een klein winkelpand met een zee container voor opslag in de achterliggende tuin en een gehuurde garagebox voor opslag, zijn wij nog altijd een begrip in de regio, als het gaat om het organiseren van schoonmaakonderhoud en bedrijfsdiensten.

Vanuit onze vestiging in Beverwijk, bedienen wij met onze ruim 50 medewerkers, opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland. Onze schoonmaak toppers, veelal met een lang dienstverband, worden dagelijks begeleid door object- en rayonleiders.

Letterlijk onderaan de ladder beginnen, dan weet je waar je het over hebt

Met de paplepel ingieten, het is een bekende spreuk. Dat telt zeker ook voor Vesto. Zo begon onze Stefan de Loos (directeur/ eigenaar), in 1994 bij Vesto, letterlijk onder aan de ladder. Na jarenlang op de werkvloer de mouwen opgestroopt te hebben, vervolgens als voorman, ambulant objectleider en rayonleider verdere ervaring opgedaan te hebben is Stefan sinds 2003 directeur eigenaar.

“Dat maakt het juist incalculeren van de werkzaam eenvoudiger. Omdat je weet wat er bij komt kijken en het zelf ook allemaal hebt uitgevoerd. Ik haal er nu ook altijd iemand bij die tegenwoordig in de uitvoering zit”.

Schoonmaak en bedrijfsdiensten

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. De ervaring van Vesto is echter dat opdrachtgevers graag één aanspreekpunt willen, naast schoonmaak, voor meerdere facilitaire diensten. Inmiddels verzorgt Vesto een totaalpakket facilitaire diensten, afhankelijk van de wensen en de situatie van de opdrachtgever.

Zo ontstonden door de jaren heen de volgende bedrijfsdiensten:

  • Glas- en gevelonderhoud;
  • Afval management;
  • Vullen vending automaten;
  • Complete verzorging sanitaire groepen (automaten en vullingen);
  • Tuin onderhoud;
  • Klein technisch onderhoud;
  • Lunch verzorging.
Sectoren

Kantoren schoonmaak. Het op dagelijkse/ wekelijkse basis schoonhouden van kantoren, recepties, vergaderkamers, algemene ruimtes en sanitaire groepen.

De gemiddelde werkzaamheden bestaan uit interieur schoonmaak, schoonmaak kantines en bedrijfsrestaurants, schoonmaak toiletten en verzorgen supplies, aanvullen vending-automaten, verzorgen van de lunch, schoonmaak buitenterrein (parkeerplekken en entree).

Automotive. Vesto draagt bij aan de gastvrijheid en klantgerichtheid die de bezoekers van autodealers ervaren. Een aangename en uitnodigende omgeving, zowel in het pand als direct daarbuiten.

Onze werkzaamheden bestaan uit onderhouden showrooms, schoonmaak glas, schoonmaak (werkplaats) receptie, schoonmaak sanitaire groepen en leveren sanitaire benodigdheden, schoonmaak werkplaatsen. Ook periodiek werk als afstoffen auto’s, schoonmaak koffie automaten en schrobben showroomvloeren.

Logistieke bedrijven en transport. Schoonmaak van logistieke- en transport bedrijven vraagt om een ander werkprogramma en inzet materialen en middelen, als bijvoorbeeld een kantoor gebouw. Dat komt omdat de vervuiling anders is dan in sectoren als kantoor gebouwen, automotive of VVE’s.

De werkzaamheden van Vesto bestaan uit onderhoud parkeer terreinen, kantoor gedeelten, warehouse schoonmaak als vloeren, wanden, transport banden, roldeuren, plafonds, verlichting, afvoeren afval.

Verenigingen van eigenaren. Schoonmaak van appartementencomplexen is de volgende specialisatie van Vesto. Optimale uitstraling van de algemene ruimtes, parkeergarage, gangboxen, liften en verzorgen van de binnen beplanting: een greep uit onze werkzaamheden.

Schoonmaak parkeer garages. Ook beheerders van vastgoed benaderen Vesto regelmatig om parkeer garages en terreinen schoon te maken. De werkzaamheden van Vesto bestaan uit verwijderen van straatvuil, bladeren, legen prullenbakken, schoonmaak parkeer dekken (vegen en reinigen).

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190