Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Hoe Vesto ontzorgt op Schiphol

Waarom kiezen voor Vesto als uw schoonmaakbedrijf voor het bijzondere Schiphol?

Door jarenlange ervaring met het uitvoeren van diverse schoonmaak werkzaamheden rondom Schiphol hebben wij alle kennis in huis om u als klant goed te adviseren en bedienen. Onze klanten uit de regio Schiphol Rijk, Schiphol Oost, Hoofddorp en Almere maken gebruik van onze expertise om de schoonmaak uit handen te nemen.


Onze voordelen

  • Vestiging Vesto dicht bij Schiphol, korte aanrijtijd;
  • Meerdere opdrachtgevers Vesto op en in regio Schiphol;
  • Door jarenlange ervaring met werkzaamheden uitvoeren op Schiphol weet Vesto de weg, ook in wet- en regelgeving;
  • Altijd een medewerker van Vesto in de buurt aan het werk, zeer snelle reactietijd bij calamiteiten;
  • Altijd maatwerk.


Werkwijze

Regelgeving, vereiste papieren, steeds strengere eisen: wij weten er alles van en zijn er volledig op ingesteld. Kiest u voor Vesto als uw schoonmaakbedrijf, thuis in de bijzondere wereld van Schiphol, wéét u dat het vooraf al goed geregeld is. En daar begint het pas mee.

Of het nu gaat om het schoonmaken van bijvoorbeeld loodsvloeren, parkeergarages, kantoren, publieksruimten, toiletten of winkels, bij Vesto bent u als opdrachtgever aan het juiste adres.

Tijdens de inventarisatie hebben wij een goed beeld gekregen van wat er speelt op het gebied van schoonmaak. Daarnaast biedt Vesto ook oplossingen voor glasbewassing, buiten terrein, specialistisch werk en diverse bedrijfsdiensten waaronder inrichten sanitaire groepen, afvalzorg, lunch verzorging en licht technisch werk.

Nadat de juiste voorbereidingen zijn getroffen gaan wij voor u aan de slag. Onze herkenbare en gediplomeerde medewerkers zijn voorzien van de juiste materialen en middelen. Zo duurzaam mogelijk om alle situaties en vervuilingen vakkundig aan te pakken. Toch een sprake van een specialistische situatie? Dan is er een mobiele medewerker van Vesto. Of het nu gaat om een pot koffie over de vloer, snel een vergaderzaal in orde maken of een verstopte gootsteen. Wij zijn snel ter plaatste. Dát is wat wij verstaan onder ontzorgen.

Calamiteiten

Als de samenwerking is begonnen, houden wij strak vinger aan de pols. Situaties kunnen namelijk veranderen en daar speelt Vesto op in. Flexibel en op de situatie gericht. Regelmatig controleren wij niet alleen de kwaliteit maar kijken wij ook of onze dienstverlening aan blijft sluiten.

Een calamiteit buiten kantoor uren? Vesto is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar.

Herkenning

Omdat het verloop van medewerkers bij Vesto vele malen lager is dan gemiddeld in de schoonmaakbranche, ziet u steeds dezelfde gezichten. Zodat de samenwerking goed opgebouwd kan worden. Vertrouwen, helemaal op- en rondom Schiphol, staat bij ons hoog in het vaandel. Het toezichthoudend kader bij Vesto heeft bij elkaar opgeteld meer dan 75 jaar ervaring!

Kiest u als opdrachtgever voor Vesto, dan kiest u voor betrouwbaarheid, flexibiliteit en een schoonmaakbedrijf wat meedenkt. Onze slogan luidt niet voor niets

Ontzorgen is wat u ervan merkt!

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190