Ontzorgen is wat u ervan merkt

Sectoren

Vanuit onze vestiging in Beverwijk, bedienen wij met onze ruim 50 medewerkers, opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland. Onze schoonmaak toppers, veelal met een lang dienstverband, worden dagelijks begeleid door object- en rayonleiders.

Kantoren schoonmaak

Het op dagelijkse/ wekelijkse basis schoonhouden van kantoren, recepties, vergaderkamers, algemene ruimtes en sanitaire groepen.

De gemiddelde werkzaamheden bestaan uit interieur schoonmaak, schoonmaak kantines en bedrijfsrestaurants, schoonmaak toiletten en verzorgen supplies, aanvullen vending-automaten, verzorgen van de lunch, schoonmaak buitenterrein (parkeerplekken en entree).

Automotive

Vesto draagt bij aan de gastvrijheid en klantgerichtheid die de bezoekers van autodealers ervaren. Een aangename en uitnodigende omgeving, zowel in het pand als direct daarbuiten.

Onze werkzaamheden bestaan uit onderhouden showrooms, schoonmaak glas, schoonmaak (werkplaats) receptie, schoonmaak sanitaire groepen en leveren sanitaire benodigdheden, schoonmaak werkplaatsen. Ook periodiek werk als afstoffen auto’s, schoonmaak koffie automaten en schrobben showroomvloeren.

Logistieke bedrijven en transport

Schoonmaak van logistieke- en transport bedrijven vraagt om een ander werkprogramma en inzet materialen en middelen, als bijvoorbeeld een kantoor gebouw. Dat komt omdat de vervuiling anders is dan in sectoren als kantoor gebouwen, automotive of VVE’s.

De werkzaamheden van Vesto bestaan uit onderhoud parkeer terreinen, kantoor gedeelten, warehouse schoonmaak als vloeren, wanden, transport banden, roldeuren, plafonds, verlichting, afvoeren afval.

Verenigingen van eigenaren

Schoonmaak van appartementencomplexen is de volgende specialisatie van Vesto. Optimale uitstraling van de algemene ruimtes, parkeergarage, gangboxen, liften en verzorgen van de binnen beplanting: een greep uit onze werkzaamheden.

Schoonmaak parkeer garages

Ook beheerders van vastgoed benaderen Vesto regelmatig om parkeer garages en terreinen schoon te maken. De werkzaamheden van Vesto bestaan uit verwijderen van straatvuil, bladeren, legen prullenbakken, schoonmaak parkeer dekken (vegen en reinigen).

Ontzorgen is wat u ervan merkt

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

Graag verzorgen we uw dagelijkse schoonmaakonderhoud tot in de puntjes. Maar we kijken ook graag samen verder. Met onze specialistische diensten kunnen we werkelijk alles in en om uw bedrijf optimaal reinigen.

Veilig & Gezond

Er is sprake van een nieuwe realiteit binnen de samenleving en daarmee het bedrijfsleven, sinds de uitbraak van het coronavirus COVID-19, wat vraagt om nieuwe hygiëne oplossingen.

Lees Meer

Reguliere Schoonmaak

Bij bedrijven en organisaties nemen wij veilig en maatschappelijk verantwoord de dagelijkse, periodieke en specialistische schoonmaak ter hand.

Lees Meer

Glas- en gevelreiniging

De eerste indruk van uw bedrijfsgebouw: het gevelglas. Niet zo eenvoudig als het lijkt, moeilijk als het de buitenboel betreft. Vooral op hoog niveau bent u aangewezen op specialisten.

Lees Meer

Specialistische Reiniging

Schoonmaakonderhoud blijft bij Vesto niet beperkt tot alleen maar dagelijkse schoonmaak.

Lees Meer

Facilitaire Diensten

Het draaiend houden van een gebouw stopt namelijk niet bij schoonmaak. Andere facilitaire zaken komen hier ook bij kijken.

Lees Meer