Sectoren

Vanuit onze vestiging in Beverwijk, bedienen wij met onze ruim 50 medewerkers, opdrachtgevers in Noord- en Zuid Holland. Onze schoonmaak toppers, veelal met een lang dienstverband, worden dagelijks begeleid door object- en rayonleiders.

Kantoren schoonmaak

Het op dagelijkse/ wekelijkse basis schoonhouden van kantoren, recepties, vergaderkamers, algemene ruimtes en sanitaire groepen.

De gemiddelde werkzaamheden bestaan uit interieur schoonmaak, schoonmaak kantines en bedrijfsrestaurants, schoonmaak toiletten en verzorgen supplies, aanvullen vending-automaten, verzorgen van de lunch, schoonmaak buitenterrein (parkeerplekken en entree).

Automotive

Vesto draagt bij aan de gastvrijheid en klantgerichtheid die de bezoekers van autodealers ervaren. Een aangename en uitnodigende omgeving, zowel in het pand als direct daarbuiten.

Onze werkzaamheden bestaan uit onderhouden showrooms, schoonmaak glas, schoonmaak (werkplaats) receptie, schoonmaak sanitaire groepen en leveren sanitaire benodigdheden, schoonmaak werkplaatsen. Ook periodiek werk als afstoffen auto’s, schoonmaak koffie automaten en schrobben showroomvloeren.

Logistieke bedrijven en transport

Schoonmaak van logistieke- en transport bedrijven vraagt om een ander werkprogramma en inzet materialen en middelen, als bijvoorbeeld een kantoor gebouw. Dat komt omdat de vervuiling anders is dan in sectoren als kantoor gebouwen, automotive of VVE’s.

De werkzaamheden van Vesto bestaan uit onderhoud parkeer terreinen, kantoor gedeelten, warehouse schoonmaak als vloeren, wanden, transport banden, roldeuren, plafonds, verlichting, afvoeren afval.

Verenigingen van eigenaren

Schoonmaak van appartementencomplexen is de volgende specialisatie van Vesto. Optimale uitstraling van de algemene ruimtes, parkeergarage, gangboxen, liften en verzorgen van de binnen beplanting: een greep uit onze werkzaamheden.

Schoonmaak parkeer garages

Ook beheerders van vastgoed benaderen Vesto regelmatig om parkeer garages en terreinen schoon te maken. De werkzaamheden van Vesto bestaan uit verwijderen van straatvuil, bladeren, legen prullenbakken, schoonmaak parkeer dekken (vegen en reinigen).

Direct contact

Benieuwd naar onze dienstverlening? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag