Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Corona en terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie heeft verstrekkende gevolgen. Voor vele bedrijfshuishoudingen. Kantoren die gefaseerd weer open gaan, verkoop omgevingen als showrooms die veilig en met zo weinig mogelijk risico's open zijn, sportscholen met veel publiek, dit zijn zo enkele uitdagende voorbeelden en zo zijn er nog veel meer sectoren.

Vesto bekijkt met u als opdrachtgever naar de mogelijkheden om veilig, zo effectief mogelijk en met uw prioriteiten, het schoonmaakonderhoud in te richten.

Met een schoonmaak- en bedrijfsdiensten terug- naar- kantoor- concept neemt Vesto de zorg over het gebouwonderhoud en eventuele extra bedrijfsdiensten, u uit handen. Samen met u kunnen wij het concept verfijnen, totdat het naadloos past bij de omstandigheden die gelden bij u als opdrachtgever. Zodat u zich weer op uw eigen business kunt richten en gerust kan zijn over de werk omstandigheden, hygiënisch, vertrouwd en veilig. Dat is wat Vesto onder ontzorgen verstaat.

Wij kennen de vele uitdagingen waar u als opdrachtgever mee te maken kunt krijgen en belangrijker nog de oplossingen, waar u als opdrachtgever, als het gaat om het (her)inrichten van  het pand gebruik, mee te maken kunt krijgen.

Benieuwd naar onze oplossingen? Wij staan u graag te woord om van gedachten te wisselen. Bel 0251-441190 voor rechtstreeks contact. Vult u liever het contact formulier hiernaast in?  Dan bellen wij u terug.

Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190