Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

40 jarig jubileum rayonleider

Afgelopen week werd één van onze rayonleiders in het zonnetje gezet: een 40 jarige carriere in de schoonmaakbranche. Een leuke verassing, bloemen en felicitaties vielen haar ten deel. Unieke ervaring, trotse werknemer en trotse werkgever.

Bij een carriere van 40 jaar valt dit ook de branche vereniging OSB op en komt de betreffende medewerker in aanmerking voor een gouden speltje, wat zij ontving uit handen van de directeur van OSB Rob Bongenaar. Onze rayonleider werd blij verrast afgelopen donderdag in het bijzijn van directe en indirecte collega's tijdens een workshop in het gebouw van OSB Den Bosch.

Naast het feestje voor onze medewerkster, is het absoluut ook een feestje voor onze organisatie. Iemand met zo veel ervaring en know how is een belangrijke steunpilaar voor onze medewerkers, opdrachtgevers en directie. De dag werd afgesloten met een interview wat deze zomer in het OSB magazine geplaatst gaat worden.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190