Direct een offerte: 023 - 542 00 41

CAO 2014-2016 loopt af: nieuwe onderhandelingen in aantocht

CAO 2014-2016

De schoonmaaksector maakt zich op voor nieuwe CAO onderhandelingen. De huidige CAO, met een looptijd van 3 jaar, eindigt op 31 december 2016. Nieuwe onderhandelingen tussen bonden FNV, CNV en werkgeversorganisatie OSB zijn aanstaande.

In de schoonmaak CAO worden afspraken gemaakt over belangrijke onderwerpen voor werknemers en werkgevers in de schoonmaak sector. Een belangrijke sector. Dagelijks zijn duizenden schoonmakers in de weer om te zorgen voor een leefbare samenleving op bijvoorbeeld kantoren, publieksruimtes zoals perrons en luchthavens, huizen, enzovoort. Zonder schoonmaak uiteindelijk geen (leefbare)samenleving.

De huidige schoonmaak CAO is algemeen verbindend verklaart. Door algemeen verbindend verklaring (avv) van cao-bepalingen, gaan deze in beginsel gelden voor alle werkgevers en werknemers, die vallen onder de werkingssfeer van de betreffende cao. Hierdoor gelden de gemaakte afspraken in de huidige CAO nu voor alle schoonmaakbedrijven.

In de komende weken gaan de werknemersbonden FNV en CNV en werkgeversvereniging OSB gezamenlijk gesprekken, om nieuwe afspraken te maken vanaf 2017.

klik hier voor nieuws uit het vakblad service management

klik hier voor nieuws uit het vakblad clean totaal

klik hier voor nieuws over de ontwikkelingen over de onderhandelingen← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 023-5420041.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 023-5420041