Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden, frequenties en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en een optimale uitstraling. Het is een bekende spreuk, onderhoud is behoud. Waar gaat deze quote meer op dan bij linoleum vloeren?

Het schoonmaakonderhoud van linoleum vloeren bestaat uit drie soorten onderhoud: dagelijks (verwijderen stof en vlekken als inloopvuil en mors vuil als koffie), periodiek (machinaal op blokken en spray reinigen) en specialistisch onderhoud (strippen, het verwijderen van oude waslagen en het aanbrengen van nieuwe beschermlagen door middel van het z.g. polymeren). De specialistische reiniging kan lang worden uitgesteld, als periodiek onderhoud, het sprayen, regelmatig wordt uitgevoerd. Dat bespaard niet alleen veel arbeid, ook blijft de uitstraling optimaal voor bezoekers en gebruikers van het gebouw. Representatief en uitnodigend.

Door regelmatig het periodiek onderhoud uit te laten voeren aan linoleum vloeren, wordt ook het dagelijks onderhoud makkelijker. Vuil hecht minder snel, waardoor het makkelijker te verwijderen is. Ter vergelijking, een auto die in de was is gezet, daar hecht vuil ook minder snel.

Hoe gaat het periodiek onderhoud in zijn werk en kan het overdag? Het antwoord daarop is JA. De overlast is minimaal, ruimte voor ruimte wordt aangepakt. Er wordt weinig water gebruikt en er is geen sprake van droogtijden. De vloeren kunnen vrijwel direct weer worden belopen. 

De ene situatie is de andere niet, zo kan ook per keer worden bekeken welke ruimtes nodig zijn en waar sprake is van minder slijtage. Flexibel en op maat.

Benieuwd naar een optimaal plan van aanpak? Graag staan wij u te woord. Vakmanschap, voor behoud van inventaris.


← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190