Waar we ons mee bezig houden

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden, frequenties en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en een optimale uitstraling. Het is een bekende spreuk, onderhoud is behoud. Waar gaat deze quote meer op dan bij linoleum vloeren?

Het schoonmaakonderhoud van linoleum vloeren bestaat uit drie soorten onderhoud: dagelijks (verwijderen stof en vlekken als inloopvuil en mors vuil als koffie), periodiek (machinaal op blokken en spray reinigen) en specialistisch onderhoud (strippen, het verwijderen van oude waslagen en het aanbrengen van nieuwe beschermlagen door middel van het z.g. polymeren). De specialistische reiniging kan lang worden uitgesteld, als periodiek onderhoud, het sprayen, regelmatig wordt uitgevoerd. Dat bespaard niet alleen veel arbeid, ook blijft de uitstraling optimaal voor bezoekers en gebruikers van het gebouw. Representatief en uitnodigend.

Door regelmatig het periodiek onderhoud uit te laten voeren aan linoleum vloeren, wordt ook het dagelijks onderhoud makkelijker. Vuil hecht minder snel, waardoor het makkelijker te verwijderen is. Ter vergelijking, een auto die in de was is gezet, daar hecht vuil ook minder snel.

Hoe gaat het periodiek onderhoud in zijn werk en kan het overdag? Het antwoord daarop is JA. De overlast is minimaal, ruimte voor ruimte wordt aangepakt. Er wordt weinig water gebruikt en er is geen sprake van droogtijden. De vloeren kunnen vrijwel direct weer worden belopen. 

De ene situatie is de andere niet, zo kan ook per keer worden bekeken welke ruimtes nodig zijn en waar sprake is van minder slijtage. Flexibel en op maat.

Benieuwd naar een optimaal plan van aanpak? Graag staan wij u te woord. Vakmanschap, voor behoud van inventaris.


Uitbreiding werkzaamheden sector zorg en welzijn

Vesto breidt werkzaamheden zorgsector uit. Reguliere-, periodieke- en specialistische schoonmaak en bedrijfsdiensten onder één dak.

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken.

Linoleum vloeren periodiek opblokken

Een linoleum vloer is een behoorlijke investering en kan lang meegaan, mits het regelmatig en juist wordt onderhouden met de juiste werkmethoden en middelen. Door vakmanschap, blijvend resultaat en optimale uitstraling.

Stoom reinigen: hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën, virussen en andere verontreinigingen.

Stoom reinigen: een hoog niveau hygiëne, duurzaam en effectief bij aanpak bacteriën en virussen. Met een stoom reiniger kunnen bovendien moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger worden gereinigd.

Schoonmaken mobieltjes en tablets, niet te onderschatten

Schoonmaken mobieltjes en tablets: noodzakelijk, niet te onderschatten en nog lang niet vanzelfsprekend als het gaat om bestrijden van bacterien en virussen al het coronavirus.

Corona en de terugkeer naar kantoor regelen

De corona pandemie, welke office of facility manager houdt het niet bezig. Terugkeer naar de werkplek organiseren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Zoek de samenwerking met een extern schoonmaakbedrijf, juist nu!

De corona crisis kan voor organisaties serieuze risico’s, met gevolgen hebben. Kies daarom voor vakmanschap, continuïteit en  optimale invulling van het schoonmaakbudget. Kies voor een externe vakspecialist, juist nu.

Desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn

Vakblad schoonmaak artikel clean totaal: desinfecteren als het niet nodig is, kan gevaarlijk zijn, aldus Paul Harleman van Vileda Professional.

Laatste nieuws ontwikkelingen corona, schoonmaak en gebouw onderhoud

Persconferentie18 september corona: duidelijke signalen, serieuze aandacht voor schoonmaak en gebouw onderhoud

Nóg meer mobiliteit door inzet scooters bij Vesto

Nóg meer mobiliteit en flexibiliteit door inzet milieuvriendelijke scooters bij Vesto

Linoleum vloeren: onderhoud betekend behoud

Een linoleum vloer is, naast een houten vloer, één van de weinige vloersoorten waarvan de levensduur door specialistisch onderhoud, significant verlengt kan worden. Naast regulier schoonmaakwerk is vloerenonderhoud een ander specialisme van Vesto.

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!

Kies voor belangrijk werk! Kies voor werken bij Vesto!