Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Nieuwjaarswens 2018


De beste wensen van Vesto voor een prachtig 2018!

Vesto wenst een ieder en in het bijzonder medewerkers, partners en opdrachtgevers, een gezond, prachtig en succesvol en schoon 2018 toe. Dat een ieders wensen in het nieuwe jaar mogen uitkomen!

Wij danken onze medewerkers voor hun inspanningen van het afgelopen jaar om dag in dag uit klaar te staan voor onze opdrachtgevers. Schoonmaak op wisselende tijden, zowel in de vroege ochtend, overdag en ook s ’avonds, weliswaar gebruikelijk in de schoonmaakwerk maar toch, daar zijn vele gezinnen van onze medewerkers ook bij betrokken. Daar staan wij nu graag ook even bij stil. Wij zijn deze gezinsleden eveneens dankbaar, zij die het mogelijk maken dat mannen, vrouwen en partners, op deze bijzondere tijden aan het werk kunnen zijn. Daar zijn wij dankbaar voor!

Wij zijn onze opdrachtgevers dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen. Ook in 2018 gaan wij onverminderd door met onze inspanningen om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen als het gaat om schoonmaak- en aanverwante diensten. Dat is waar wij voor staan: kort op de bal, betrokken en dienstverlenend.

Al enige tijd gaat het beter met onze economie, daalt de werkloosheid en stelt de overheid dat de recessie voorbij is. Positieve geluiden. Wij spreken hierbij de wens uit voor een ieder dat deze ontwikkelingen zich voortzetten in 2018!

Ook al gaat het weer beter met onze economie, zijn er steeds meer mensen aan het werk, nog steeds zijn er groepen in ons land en in onze nabije omgeving, die óf niet voor zichzelf kunnen zorgen, óf wat steun in de rug kunnen gebruiken. Wij steunen om deze reden stichting de vijfhoek op de drempel van 2018.

De Vijfhoek in Heiloo is een erkend orthopedagogisch dagcentrum (O.D.C.) voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking uit de hele regio Alkmaar. http://vriendenvandevijfhoek.nl/

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190