Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto ontwikkeld veilig en gezond op de werkplek verder door

Veilig en gezond (terugkeren) op de werkplek: Vesto ontwikkeld concept verder door, door te werken met air fogger: flexibel, razendsnel en tot wel 24 uur lang 99,99% ontsmetten van oppervlakken. Volledig duurzaam, biologisch afbreekbaar en bewezen goedgekeurd door laboratoria en instellingen, wereld wijd. 

Wat betekend dit concreet, wat merkt de eindgebruiker? Een volledig gezuiverde lucht. Eliminatie van schadelijke, zwevende deeltjes, fijn stof en desinfectie in één proces van oppervlakken. Zonder residu. Bescherming van hetzelfde oppervlak tegen nieuwe levensvatbare virussen en bacteriën. Geen droogtijden, geen vochtige omgeving, maar direct weer te gebruiken oppervlakken.

De nieuwe werkelijkheid met de tweede gedeeltelijke lockdown heeft als gevolg dat bedrijven en instellingen nog meer stilstaan bij hygiëne en belang hebben bij een veilige en gezonde werk omgeving. Dankzij Vesto kunnen bedrijfsprocessen veilig en gezond doorgang vinden.

Naast de diverse hygiëne pakketten voor het gebouw in het algemeen en voor individuele medewerkers, biedt de air fogger een extra mogelijkheid om aan te pakken als het gaat om het realiseren van optimale hygiëne.

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190