Direct een offerte: 0251 - 44 11 90

Vesto scoort landelijke opdracht

Eén van onze opdrachtgevers, met vestigingen landelijk, heeft onlangs de zorg over alle dagelijkse en periodieke schoonmaakwerkzaamheden en meerdere facilitaire diensten van alle vestigingen uitbesteed aan Vesto. Daar zijn alle medewerkers en de directie van Vesto enorm trots op.

Sinds 2016 werden al een aantal vestigingen in Noord- en Zuid Holland door Vesto voorzien van schoonmaak, glasbewassing, sanitaire apparaten en allerlei supplies. In het tweede kwartaal van 2017 gaat Vesto landelijk alle vestigingen verzorgen.

Onze opdrachtgever kan rekenen op goed opgeleide vak medewerkers, korte lijnen, vaste aanspreekpunten, een totaal pakket aan facilitaire diensten en overal in het land dezelfde service en vaste afspraken. Kortom, kort op de bal. Door jarenlange ervaring met het organiseren van schoonmaakonderhoud, ook op grotere schaal, heeft onze opdrachtgever hier geen omkijken naar.

meer over onze dienstverlening

meer over onze organisatie

← terug
Direct Offerte Aanvragen

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte aan. Vul onderstaand formulier in of bel direct 0251-441190.

Een schone werkomgeving draagt bij aan de beleving en uitstraling van elke onderneming

Bent u van plan uw schoonmaak of bedrijfsdiensten anders te organiseren? Een gesprek kost u niets en kan veel opleveren. Bel 0251-441190