Waar we ons mee bezig houden

A trip down memory lane Deel 3

A trip down memory lane

Stefan de Loos

Deel 3: 2014-2023

Door ontwikkelen en de toekomst!

Dit jaar bestaat Vesto 35 jaar. Dat ging niet zonder vallen en weer opstaan. Er waren het afgelopen decennium opnieuw, de nodige uitdagingen. Of dat nu een financiële-/ Corona-/ personeelscrisis is: constant ontwikkelen en leren zal altijd blijven bij bedrijven die in beweging zijn.

Het meer resultaatgerichte schoonmaken heeft inmiddels zijn intrede gedaan. Werkprogramma’s worden aangepast. Maar er is ook wat verloop in het kaderpersoneel. Soms staan de gezichten niet meer dezelfde kant op/ lopen de visies uiteen. En dat geeft helemaal niks. Het is inherent aan groei. Elke fase verschilt en vraagt om verschillende vaardigheden. Het dwingt je om verder vooruit te kijken.

Door de jaren heen is de regio van Vesto groter geworden. Zaten opdrachtgevers eerst in de regio Haarlem/ Amsterdam, in de loop van de tijd weten opdrachtgevers uit de provincies Noord- èn Zuid Holland ons te vinden. Ook daarom is in 2019 het besluit genomen te verhuizen naar Beverwijk. Vlak naast de A9, zitten we binnen een uur overal waar we moeten kunnen zijn, met overal lokale medewerkers.

Vesto is een familiebedrijf. Sandra (de vrouw van) doet alle personeel gerelateerde zaken. Vanaf de zijlijn is er een aantal andere familieleden die een rol spelen als het gaat om ondersteunende diensten met hun expertise.

Wanneer het gaat om de toekomst, ondanks ons 35-jarige bestaan, zijn we nog lang niet klaar. Ambities? Die zijn er zeker. We nemen opdrachten aan die bij ons passen, maken bewuste keuzes en moeten een verschil kunnen maken voor de klant. Op die manier willen we gecontroleerd groeien.

Als ik achterom kijk naar de kijk naar de afgelopen 35 jaar, ben ik dankbaar voor alle kansen, leermomenten, opgedane kennis en mensen om mij heen. Ik zie de overgang die wij met zijn allen hebben doorgemaakt; van een puur praktisch uitvoerende onderneming naar een vak-volwassen, meer facilitaire leverancier met een breder dienstenpakket.

Onder een kop koffie eens van gedachten wisselen? Stuur mij een berichtje en ik maak graag tijd.

Op naar de volgende 35 jaar!

Stefan de Loos

Wat we allemaal voor u kunnen verzorgen

De kern activiteit van Vesto is schoonmaakonderhoud. Maar we kijken ook graag samen verder. Een totaalpakket facilitaire diensten met één aanspreekpunt en de kwaliteit van Vesto zoals u van ons gewend bent.

Medische Zorg

Medische Zorg

Meer Informatie
Showroom & Winkel

Showroom & Winkel

Meer Informatie
Kantoor

Kantoor

Meer Informatie
VVE & Vastgoed

VVE & Vastgoed

Meer Informatie
Industrie

Industrie

Meer Informatie

Vanuit onze vestiging in Beverwijk bedienen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week opdrachtgevers in de provincies Noord- en Zuid Holland.

Alkmaar
Amsterdam
Beverwijk
Den Haag
Haarlem
Leiden
Rotterdam
LOSKVSR SchoonmaakSchoonmakend NederlandCode Verantwoordelijk Marktgedrag